Kereskedelem

Kereskedelem

Ildikó ügyvezetője egy kereskedelmi cégnek, ami mobiltelefon-kiegészítőket forgalmaz. Mivel a vállalat új szereplő a piacon, még nem ismeri az összes vevőjét. Ildikó ezért megbízza a BÁV Faktort, hogy nézzen utána melyik vevőknek szállíthat, kinek adhat halasztott fizetési határidőt, és mely vevőit szolgálhatja ki azonnali fizetéssel.

A BÁV Faktor átvilágítja a jövőbeni vevőket és megállapítja, hogy a beküldött 33 vevőből 14-nek nagy biztonsággal adható halasztott fizetési lehetőség, 13 vevő esetében javasolt a követelések biztosítása, míg 6 vevő esetében a készpénzes fizetésű számlák kiállítása a legbiztonságosabb. A BÁV Faktor a minősített vevőkre a követelések finanszírozását is vállalja, illetve a biztosításra javasolt vevők esetében a biztosítási folyamatokat is elvégzi, így Ildikó cégének nem kell külön leszerződnie egy hitelbiztosító céggel.

Az év utolsó negyedében a cég megrendelései az átlagos értékesítési számokhoz képest megduplázódtak, így december végére a kintlévőség megközelíti a 40 millió forintot. Ildikó a forgalomnövekedést időben jelzi a BÁV Faktornak, akik megemelik a vevőkre kiadott finanszírozási limiteket.

Ildikó elégedett, mert a forgalomnövekedés mellett új termékek beszerzésére és szállítására is lehetősége adódott a cégének.

További cikkek

Az űrlap kitöltésével semmilyen kötelezetességet nem vállal.

INGYENES REGISZTRÁCIÓ

Váltsa porosodó számláit akár még aznap készpénzre!

TOVÁBBI TEENDŐI

Töltse ki ezt az űrlapot!

Kérljük az adatait minél pontosabban adja meg, hiszen ezeken az elérhetőségeken értesítjük majd a faktoringhoz szükséges következő lépésekről!

Töltse fel a szükséges dokumentumokat!

Egyszerű és igényes felhasználói felületünk akár a telefonjáról is játszva végigvezeti majd az eddig száraz adminisztrációs folyamaton.

Kezdje faktoráltatni a számláit!

Ha megfelelően töltötte fel a dokumentumokat és mindent rendben találunk, folyósítjuk az ön által faktorálandó számlákat (ezt valós időben követheted)!

BÁV Faktor Favicon

A BÁV Faktor Zrt. a legnagyobb hazai bankfüggetlen faktorcég. Nálunk a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben megoldhatja vállalkozása finanszírozását.

Kapcsolat

90%

Ellenőrizze és szűrje ki a kockázatos partnereket

A lenti űrlapon adja meg a keresztnevét és az e-mail címét, majd pipálja be a dobozt és perceken belül Önnél is lesz a csekklista. Ilyen egyszerű!